Steun Similes

Heb je niet meteen nood aan een lidmaatschap, maar wil je Similes wel graag steunen? Of ben je wel al lid maar wil je nog een extra steentje bijdragen? Er zijn wel wat mogelijkheden! Mede dank zij jouw steun kunnen wij onze doelstellingen realiseren en zelfstandig werken. Dit laat ons toe onze werking of bijzondere acties nog beter te plannen.

doeeengift.jpg

Doe een gift

Wil jij ook meer aandacht voor de noden van families? Wil je het taboe verbreken en het gesprek aangaan over psychische aandoeningen? Steun Similes dan met een financiële bijdrage. 

Voor elke storting van 40 euro of meer op jaarbasis bezorgen we je volgend jaar een fiscaal attest. Zo geniet je van een fiscaal voordeel bij je belastingaangifte.

Ik doneer Read more about "Doe een gift"
stylo.jpg

Voeg Similes toe aan je testament

Steeds meer mensen maken een testament op. Je kan, minstens voor een deel van je nalatenschap, zelf beslissen aan welke personen of organisaties je iets wil nalaten. Het biedt heel wat voordelen om een maatschappelijke organisatie zoals Similes op te nemen in je testament.

Ik wil meer weten Read more about "Voeg Similes toe aan je testament"
organiseereenactie.jpg

Organiseer een actie

Je kan Similes ondersteunen door een leuke fondsenwerving op poten te zetten of een belangrijk levensmoment (je verjaardag bijvoorbeeld) te koppelen aan het goede doel.

Ik wil ideetjes opdoen! Read more about "Organiseer een actie"
Sluiten