Vrijwilliger worden

vrijwilligers.JPGBen je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

Dan ben je bij Similes meer dan welkom. Als vrijwilliger ben je nauwer betrokken bij de werking van Similes. We zoeken kandidaten voor heel diverse taken. Je vrijwilligersengagement binnen Similes krijgt vorm op basis van je interesses en talenten.

Hou je van persoonlijk contact? Dan kan je bijvoorbeeld inspringen bij de Luisterlijn.

Werk je graag met groepen? Dan zet je je misschien graag in als gespreksbegeleider bij lotgenotencontact. Ook voor de logistieke ondersteuning van onze vrijwilligersafdelingen zijn helpende handen welkom.

Wil je de familiereflex in de samenleving vergroten? We doen graag een beroep op jouw ervaringsdeskundigheid om de stem van familie te laten klinken in zorg en samenleving.

Word vrijwilliger
In welke regio wil je actief zijn?

Bij het aangaan van een lidmaatschap als vrijwilliger worden je persoonsgegevens verwerkt door Similes vzw (Groeneweg 151, 3001 Heverlee, info@similes.be), voor ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je hier.

Sluiten