Lid worden

Vind je het belangrijk dat geestelijke gezondheid beter bespreekbaar wordt? Ben je nauw betrokken bij de zorg voor een psychisch kwetsbaar persoon? Word lid van onze familievereniging. Samen zetten we het familieperspectief in geestelijke gezondheid hoog op de agenda

Waarom lid worden van Similes?

Foto 1 - word lid.png Als lid kom je makkelijker in contact met lotgenoten. Tijdens de activiteiten en ontmoetingen met andere Similesleden kan je je hart luchten en ervaringen uitwisselen. Simles houdt rekening met je noden en speelt daar in zijn werking ook op in.
Als lid kan je deelnemen aan de activiteiten tegen een voordeeltarief. Foto 2 - Word lid.png
Foto 3 - Word lid.png Er worden geregeld exclusieve activiteiten georganiseerd voor de leden, zoals uitwaaiweekends, familietrefdagen, museumbeozeken ...

lidworden_tijdschrift.jpg

Voor € 25 ben je lid van Similes. Je lidmaatschap is één jaar geldig en geldt voor iedereen binnen je gezin. (Tot één gezin behoren alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.)

Registreer je lidmaatschap via onderstaand formulier. Nadat je dit hebt ingevuld en verzonden, ontvang je verdere info en instructies via mail.

Schrijf je in!
Uw account
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.

Bij het aangaan van een lidmaatschap worden je persoonsgegevens verwerkt door Similes vzw (Groeneweg 151, 3001 Heverlee, info@similes.be) voor ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je hier.

Sluiten