Over Lotgenotencontact voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen - GEANNULEERD

Lotgenotencontact voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen - GEANNULEERD

Als een broer of zus kampt met psychische problemen komen vaste gewoontes binnen een familie op losse schroeven te staan. De gevolgen kunnen zich breed laten voelen: bv. in de onderlinge relaties binnen het gezin, in de rollen die (moeten) worden opgenomen, de beschikbare aandacht, de verantwoordelijkheden, de mate van geborgenheid... En dat doet wat met je.

We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Begeleiding
medewerker Similes

Locatie
Online, via Zoom

Meer info
info@similes.be

Dit is een bijeenkomst speciaal voor broers en zussen. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten die deelnemen in functie van hun opleiding of mensen met een andere betrokkenheid toe. 

Ben je geen broer of zus? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Help ons om online lotgenotencontact verder mogelijk te maken. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten