Over De kracht van familierelaties over de generaties heen - GEANNULEERD

De kracht van familierelaties over de generaties heen - GEANNULEERD

Familie duurt langer dan een mensenleven

Familiebanden zijn ongelooflijk krachtig. Of je nu een fijne band met je ouders hebt of niet, of je nu goed overweg kunt met je broers en zussen of niet, vast staat dat die familiebanden je leven beïnvloeden. En zelfs meer dan de meeste mensen denken. Onbewust dragen mensen heel wat van hun familiegeschiedenis met zich mee. Hoe ze zich verhouden tot anderen, hoe ze problemen aanpakken, wat ze graag doen,... het wordt mee bepaald door de familie. Zelfs door diegenen die er niet meer zijn.

In deze interactieve lezing maken we tijd en ruimte om stil te staan bij de invloed die familie heeft op ons leven, hoe dat werkt, en dit aan de hand van filmfragmenten, anekdotes en interactie met het publiek. We bekijken deze thema’s met een contextuele bril, gebaseerd op de theorie van Ivan Boszormenyi-Nagy. Het geheel is soms ludiek, soms ontroerend en heeft als doel dit ‘contextuele’ kader zelf te gaan ervaren.

Gastsprekers

  • Annie Nuyts, contextueel psychotherapeut en familietherapeut in PZ Duffel. Als docent verbonden aan de opleidingsinstituten Leren Over Leven Antwerpen en het IPRR.
  • Lieve Sels, contextueel psychotherapeut en heeft een ambulante praktijk. Ze geeft workshops en supervisie bij Leren Over Leven Antwerpen en is supervisor bij Dokters van de Wereld Antwerpen.

Meer info 
similes.brusselnorwest@gmail.com

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Lid € 3,00
Niet-lid € 6,00

Deel met anderen

Sluiten