Over Filmvoorstelling ‘Beautiful boy’

Filmvoorstelling ‘Beautiful boy’

De film ‘Beautiful boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon en is een prachtige ode aan de (ouder)liefde, maar wijst ook op de grenzen ervan.

Journalist David Sheff (gespeeld door Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (gespeeld door Thimothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid?

De film sleepte twee prijzen in de wacht op de Hollywood Film Awards. Van Groeningen werd bekroond met de prijs voor de beste doorbraak terwijl acteur Timothée Chalamet de prijs kreeg in de categorie ‘beste bijrol’.

Deze culturele verwennamiddag is enkel toegankelijk voor leden van Similes. Ben je nog geen lid maar wil je graag deelnemen? Registreer je dan snel als lid en schrijf je daarna in op deze pagina.

Begeleiding
Martine De Moor, medewerker Similes

Meer info
Martine De Moor
Tel 016 244 206
martine.de.moor@similes.be

De nodige veiligheidsmaatregelen worden toegepast.
Om deel te nemen aan deze activiteit dien je een mondmasker te dragen.

Programma van filmvoorstelling

Op zondag 28 november:
14:15 - 14:30 Inleiding van de film
14:30 - 16:30 Film 'Beautiful boy'
16:30 - 17:00 Napraten met koffie en gebak

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid € 3,00

Deel met anderen

Sluiten