Over Communicatievaardigheden voor naastbetrokkenen

Communicatievaardigheden voor naastbetrokkenen

Het is niet eenvoudig om altijd de juiste woorden te vinden om uitdrukking te geven aan wat je voelt of wenst. Je blik of je gebaren vertellen soms iets anders dan je eigenlijk wil. Het goede nieuws is dat je snel veel kan leren over communicatiepatronen. En daar kan je dan actief mee aan de slag. 

Gedurende twee avonden leer je verbindend communiceren. Dat is bevorderlijk voor je relatie met je psychisch kwetsbare familielid en voor onderlinge verhoudingen binnen je gezin. Ook contacten met hulpverlening en met je ruimere omgeving kan je beter de baas na het volgen van deze vorming.

We houden rekening met de geldende veiligheidsmaatregels.

Gastspreker
Els De Meulenaere is naastbetrokkene van iemand met een psychische aandoening. Zij werkt als familie ervaringsdeskundige in het Mobiel Team langdurige zorg in Sint-Niklaas en geeft regelmatig vormingen rond verbindende communicatie.

Meer info 
info@similes.be 

Deze bijeenkomst van Similes is er speciaal voor familie en andere naastbetrokkenen. Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Programma van vorming communicatievaardigheden

Dag 1, donderdag 18 november
19:30 - 22:00 Sessie 1
Dag 2, donderdag 2 december
19:30 - 22:00 Sessie 2

Lees meer over het programma

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Lid € 30,00
Niet-lid € 40,00

Inschrijving en deelnameprijs gelden voor de volledige vorming (2 sessies).

Deel met anderen

Sluiten