Over Lotgenotencontact voor naastbetrokken hulpverleners

Lotgenotencontact voor naastbetrokken hulpverleners

Deze activiteit werd geannuleerd. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Je bevindt je in een aparte positie: professioneel als hulpverlener in het veld staan én tegelijkertijd van dichtbij geconfronteerd worden met ernstige psychische problemen van een naaste.

Vele vragen spoken door je hoofd: hoe en waar begrens ik zodat ik zelf kan volhouden? Wanneer en hoe ga ik van de ene rol naar de andere? Wat met mijn eigen emoties waaronder ook verlies en verdriet? Hoe kan ik mijn persoonlijke ervaring als hulpverlener gebruiken? En nog veel meer.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familiebetrokkenen die ook hulpverlener zijn in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.

Heb je geen dubbele pet van naastbetrokkene en hulpverlener? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding
Vera Van Nooten en Caroline Antkowiak, vrijwillig medewerkers Similes

Locatie
Online, via Zoom

Meer info
info@similes.be 

Help ons om lotgenotencontact verder mogelijk te maken. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten