Over Lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden (online editie)

Lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden (online editie)

Als je familielid geïnterneerd wordt, komen er veel vragen op je af. Er is niet alleen de mentale zorg, ook de complexiteit van justitie vormt een extra bekommernis.

Heb je vragen over de hulpverlening en mogelijkheden om de juiste zorg te krijgen voor je familielid die een interneringsstatuut heeft in de provincies Antwerpen en Limburg? Vanavond wordt er samen met Lana De Winne, woonbegeleidster Beschut Wonen MIN Antwerpen, en Annelies De Vliegher, coördinator Mobiele Equipe Internering, dieper ingegaan op jullie vragen over het forensisch zorglandschap.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familieleden van geïnterneerde personen. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Lana De Winne, woonbegeleidster Beschut Wonen MIN Antwerpen, en Annelies De Vliegher, coördinator Mobiele Equipe Internering

Locatie: Online, via Zoom

Meer info: louise.wolfs@similes.be

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten