Over Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over psychose (online editie)

Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over psychose (online editie)

Wanneer psychische klachten leiden tot de diagnose psychosegevoeligheid, stel je je als familielid heel wat vragen. Wat kan je doen als familielid? Hoe vind je de weg in het hulpverleningslandschap? Hoe kan je het gesprek aangaan met je kwetsbare familielid en met zorgverstrekkers?

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familie en andere naastbetrokkenen van personen met een psychosegevoeligheid. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Miejeanne Janssens en Marcel Mali, vrijwillig medewerkers Similes

Locatie: Online, via Zoom

Meer info: info@similes.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten