Over Lotgenotencontact voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen (online editie)

Lotgenotencontact voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen (online editie)

Als een broer of zus kampt met psychische problemen komen vaste gewoontes binnen een familie op losse schroeven te staan. De gevolgen kunnen zich breed laten voelen: bv. in de onderlinge relaties binnen het gezin, in de rollen die (moeten) worden opgenomen, de beschikbare aandacht, de verantwoordelijkheden, de mate van geborgenheid... En dat doet wat met je.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor broers en zussen van personen met een psychische kwetsbaarheid. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Hilde Vanderlinden, medewerker Similes

Locatie: Online, via Zoom

Meer info: info@similes.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten