Over Wandeling voor familieleden van personen met een psychische kwetsbaarheid

Wandeling voor familieleden van personen met een psychische kwetsbaarheid

Als je familielid psychische klachten heeft, verandert er veel in jullie relatie. Er komen veel vragen en zorgen op je af. 

Deze wandeling wordt georganiseerd voor betrokken familieleden van psychisch kwetsbare personen die vaak een gelijkaardige verhaal delen.

Al wandelend vind je een luisterend oor, steun en (h)erkenning en dit in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, gelegen in het hartje van de Rupelstreek. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van steenbakkerijen. Nu is het een recreatiedomein met mooie vijvers en prachtige natuur, ideaal voor een leuke wandeling en een ontspannen babbel met andere familieleden van mensen met een psychische kwetsbaarheid

Begeleiding
Johan Vijgen, medewerker Similes

Meer info
Johan Vijgen, medewerker Similes
johan.vijgen@similes.be
016 / 79 49 22 

Dit is een bijeenkomst speciaal voor naasten en familieden van psychisch kwetsbare personen. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten die deelnemen in functie van hun opleiding of mensen met een andere betrokkenheid toe.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Heb je betalingsmoeilijkheden? Bel of mail naar Anne-Mie Poot, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sluiten