Over Muziektheatertournee - ‘Het komt voor in de beste families’

Muziektheatertournee - ‘Het komt voor in de beste families’

De theatertournee 'Het komt voor in de beste families' afgelopen najaar was een succes! Meer dan 30 psychiatrische ziekenhuizen en culturele centra programmeerden de voorstelling, gebaseerd op ons gelijknamige boek. De tournee krijgt een vervolg!

Zanger en acteur Mathias Vergels – bij het brede publiek bekend als ‘Lowieke’ uit de VRT-serie ‘Thuis’ – en zijn ‘compagnon de route’ Manu Huylebroeck brengen muziek (gitaar en zang) en verhalen uit hun eigen leven én uit het boek ‘Het komt voor in de beste families’ van Similes.

Hoe ervaar je onmacht, angst en verdriet als iemand in je familie of omgeving een ernstig psychisch probleem blijkt te hebben? Wat geeft kracht en wat biedt hoop?

Het boek dat Similes uitbracht met de gelijknamige titel ligt aan de basis van deze al net zo buitengewone voorstelling waarmee Mathias en Manu iedereen in het publiek een hart onder de riem zullen steken.

Na de voorstelling bieden we voor de geïnteresseerden een nabespreking aan van een half uur. Een Similesvrijwilliger met familie-ervaring modereert het gesprek. Centraal staat de voorstelling en de impact van psychische problemen op familie en naasten.

Meer info & tickets bestellen
Via deze link

In samenwerking met
Deze taboedoorbrekende voorstelling is een samenwerking tussen Te Gek!? en Similes. De tournee vindt plaats in culturele centra en psychiatrische ziekenhuizen.

Heb je betalingsmoeilijkheden? Bel of mail naar Anne-Mie Poot, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sluiten