Over Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over verslaving

Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over verslaving

Als naaste van iemand met een verslavingsproblematiek kan je het heel moeilijk hebben. Je voelt je vaak schuldig, machteloos en onbegrepen. Je hebt het gevoel dat je de grip op je eigen leven verliest en je laat meeslepen in de neerwaartse spiraal van verslaving van iemand die je nauw aan het hart ligt.

Angst, onzekerheid en verdriet spelen een grote rol in je leven. Je overschrijdt grenzen en ruimt puin, elke dag. Weet echter dat je er niet alleen voor staat. Praten helpt, met familie, met vrienden, maar vooral met lotgenoten. Wees welkom op onze gespreksgroep in Waregem. Misschien een moeilijke drempel voor sommigen, maar voel je vrij om eens te komen luisteren, zien, beleven en je verhaal kwijt te kunnen

Je krijgt de vrijheid om je verhaal te vertellen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren. Kortom, een avond waar lotgenoten de kans krijgen om elkaar in een vertrouwelijke sfeer te ondersteunen.

Gespreksbegeleider
Rita D'hondt en Petra Van Moorleghem , vrijwillig medewerkers Similes

Meer info
Suzanne Bol
suzanne.bol@similes.be

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Word lid van onze vereniging en neem telkens gratis of aan voordeeltarief deel aan onze activiteiten.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid € 6,00

Heb je betalingsmoeilijkheden? Bel of mail naar Anne-Mie Poot, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sluiten