Over Workshop: Op weg met het CRBP (digitaal dossier bewindvoering)

Workshop: Op weg met het CRBP (digitaal dossier bewindvoering)

Sinds 1 juni 2021 moeten alle nieuwe verzoeken bewindvoering digitaal ingediend worden. Familiale bewindvoerders mogen, voorlopig nog, het beheer van bestaande dossiers op papier verder zetten. Ervaring leert dat veel vrederechters bij familiale bewindvoerders aandringen om hun aanvangsverslag, jaarlijks verslag, verzoekschriften, … digitaal in te dienen. Familiale bewindvoerders die digitaal aan de slag gingen, gaven al aan dat ze de voordelen van deze efficiënte manier van werken waarderen.

Wij begrijpen echter dat voor veel familiale bewindvoerders de drempel om digitaal aan de slag te gaan met het dossier bewindvoering hoog is. Vandaar deze workshop ‘Op weg met het CRBP’.

Presentatie, koffie, thee of water bij onthaal en in de middagpauze en broodmaaltijd inbegrepen in prijs.

Begeleiding
Deze workshop wordt begeleid door Martine De Moor en Freya Van Langenhove, stafmedewerkers van Similes. Beiden zijn ook “vrijwillige Similes-bewindvoerder” en deden al heel wat ervaring op in het werken met het CRBP. Met vragen over o.a. “bewindvoering-PVB” kun je tijdens deze workshop terecht bij Lief Vanbael van Gezin en Handicap.

Inschrijven
Inschrijven op de website van Gezin en Handicap via https://www.gezinenhandicap.be/event/workshop-op-weg-met-het-crbp-digitaal-dossier-bewindvoering-vlb/ of telefonisch 03 216 29 90. Betaling kan ter plaatse.

Meer info 

Martine De Moor
martine.de.moor@similes.be
tel 016 244 206

Freya Van Langenhove
freya.van.langenhove@similes.be
tel 016 244 207

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden van Similes of van KVG/Gezin en Handicap € 15,00
Niet-lid € 25,00

Heb je betalingsmoeilijkheden? Bel of mail naar Anne-Mie Poot, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sluiten