Activiteiten

 1. 24.11 act_lotgenotencontact.jpg

  Vrijwilligerswerk bij Similes

  Heb je een warm hart voor naasten van mensen met een psychische aandoening? Maak dan snel kennis met onze vrijwilligerswerking. …
  Lees meer
 2. 25.11 act_info.jpg

  Als naastbetrokkene omgaan met psychose

  Hasselt

  Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen van personen met een psychosegevoeligheid. Een veilige plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

  Lees meer
 3. 28.11 act_filmbboy.jpg

  Filmvoorstelling ‘Beautiful boy’

  Gent
  De film ‘Beautiful boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon en is een prachtige ode aan de (ouder)liefde, maar wijst ook op de grenzen …
  Lees meer
 4. 29.11 act_online.jpg

  Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden

  Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen met thema euthanasie. Het is een veilige online plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

  Lees meer
 5. 30.11 act_online.jpg

  Lotgenotencontact voor (ex-)partners van psychisch kwetsbare personen

  Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor (ex-)partners van psychisch kwetsbare personen. Het is een veilige online plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

  Lees meer
 6. 30.11 act_online.jpg

  Lotgenotencontact voor naastbetrokken hulpverleners

  Je bevindt je in een aparte positie: professioneel als hulpverlener in het veld staan én tegelijkertijd van dichtbij geconfronteerd worden met ernstige psychische problemen van een naaste.

  Lees meer
 7. 02.12 act_lotgenotencontact.jpg

  Als naastbetrokkene omgaan met verslaving

  Bilzen

  Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen van personen met een verslaving. Een veilige plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

  Lees meer
 8. 02.12 act_info.jpg

  Patient Empowerment

  Boom
  Vind jij ook dat de relatie tussen patiënt en zorgverlener gelijkwaardig en met wederzijds respect moet zijn? Schrijf je dan in voor deze infosessie.…
  Lees meer
 9. 07.12 act_online.jpg

  Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over borderline

  Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen van personen met een borderlineproblematiek. Het is een veilige plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.

  Lees meer
 10. 07.12 act_lotgenotencontact.jpg

  Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen

  Peer
  Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij: ze dragen zorg voor een psychisch kwetsbaar familielid.…
  Lees meer
Sluiten