Over Lotgenotenwandeling voor partners van personen met een psychische kwetsbaarheid

Lotgenotenwandeling voor partners van personen met een psychische kwetsbaarheid

Als je partner psychische klachten heeft, verandert er veel in jullie relatie. Je wordt mantelzorger, ook al heb je daar niet zelf voor gekozen. Er is niet alleen de mentale zorg, ook veel praktische vragen en problemen komen op je af.

Deze wandeling wordt georganiseerd voor partners van psychisch kwetsbare personen die vaak een gelijkaardige verhaal delen. Al wandelend vind je een luisterend oor, steun en (h)erkenning en dit in de prachtige en rustgevende setting van Domein Vordenstein. Hier vind je de nodige rust en stilte die je de kans bieden om je hart te luchten en/of je gevoelens een plek te geven.

Begeleiding
Johan Vijgen, vrijwillig medewerker Similes

Meer info
Louise Wolfs
louise.wolfs@similes.be
tel 016 244 204 

Dit is een bijeenkomst speciaal voor partners van psychisch kwetsbare personen. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten die deelnemen in functie van hun opleiding of mensen met een andere betrokkenheid toe.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid € 3,00
Niet-lid € 6,00

Deel met anderen

Sluiten