Over ASSperitief: autisme en thuisbegeleiding

ASSperitief: autisme en thuisbegeleiding

In samenwerking met Autistem vzw organiseren we een lotgenotencontact voor familieleden en andere naastbetrokkenen van mensen met autisme en een psychische kwetsbaarheid. Een complexe dubbeldiagnose met een heuse uitdaging waar de betrokkene én omgeving dagelijks voor staan. We bieden je de kans om als betrokkene in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor naastbetrokkenen van personen met autisme en een psychische kwetsbaarheid. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Help ons om lotgenotencontact verder mogelijk te maken. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding
Hilde Osteux, vrijwillig medewerker Similes

Locatie
Online, via Zoom

Meer info
hildeosteux@autistem.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten