Over Rondetafelgesprek met families in het Medisch Centrum St.-Jozef Munsterbilzen

Rondetafelgesprek met families in het Medisch Centrum St.-Jozef Munsterbilzen

Het Medisch Centrum St.-Jozef zet sterk in op participatief werken. Het centrum wil in de goede zorg die het patiënten biedt ook rekening houden met familiale noden. Want de psychische problematiek en bijhorende zorg van patiënten, raakt ook de naastbetrokkenen.

De plannen zullen maar succesvol zijn als ze samen met familie worden uitgewerkt . Daarom vroeg het centrum aan Similes vzw, de vereniging van en voor families van mensen met een psychische kwetsbaarheid, om hen hierin te ondersteunen.

Op woensdag 22 september 2021 organiseert Similes een rondetafelgesprek met families. We hopen dat ook jij die dag je stem laat horen!

Je krijgt dan de kans om jouw ervaringen en voorstellen te delen met andere families. Similes begeleidt het gesprek aan de hand van een methodiek die jouw privacy beschermt en verwerkt alle input anoniem. We houden bij de organisatie van deze bijeenkomst natuurlijk ook maximaal rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Het resultaat wordt besproken met al de zorgeenheden die dan aan de slag kunnen gaan met de inzichten van families. Families die deelnamen aan de rondetafelgesprekken worden eveneens uitgenodigd op deze terugkoppeling.

Neem jij plaats aan onze tafels? Schrijf je snel in!

We houden rekening met de geldende veiligheidsmaatregels.

Een drankje en een broodje worden voorzien (indien de coronamaatregelen dit toelaten).

Begeleiding

Veerle Aendekerk, algemeen directeur Similes vzw en Marleen Dullers, stafmedewerker patiëntenzorg

Meer info

Contacteer Similes op info@similes.be of tel 016 244 201 of spreek je contactpersoon aan op de zorgeenheid.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten