Over Voorstelling 'Tango de la Luna Roja'

Voorstelling 'Tango de la Luna Roja'

De sterren staan goed, de snaren gespannen, de maan zal rood kleuren, een uitzonderlijke avond dient zich aan. Als je hier getuige van wil zijn, kom dan naar deze voorstelling. We beloven je dat het intens, mooi en ronduit memorabel zijn zal.

Soms klikt het. En dan gaat het snel. Toen Isabelle Decraene een oproep deed of er iemand de gedichten van haar broer Philippe zou willen brengen samen met deze topvioliste en de bandoneon-virtuoos Gerardo Agnese, reageerde Jan Ducheyne meteen. Deze Oostendse dichter woont al meer dan een decennium in Brussel.

Tijdens de eerste repetitie werd het al duidelijk, de symbiose is totaal. De poëzie verweeft zich met de muziek, het trio vond elkaar meteen. Soms staat de muziek er als een orgelpunt tussen. Of de muziek als een opborrelend laken waaruit een gedicht tevoorschijn komt, of de muziek als rode draad bij de zwierige vaart en gloed van de gedichten.... 

We houden rekening met de geldende veiligheidsmaatregels.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk tot en met 15 augustus via similes.regiogent@gmail.com of 0496 99 47 41.

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van de deelnameprijs op rekeninnummer BE31 4427 6802 9155. Betaling dient ook ten laatste op 15 augustus te gebeuren.

Meer info
Marianne Claeys
similes.regiogent@gmail.com 

Prijzen

Ticket Prijs
Lid van Similes € 8,00
Niet-lid € 10,00

Deel met anderen

Sluiten