aanbod Oost-Vlaanderen

similesactiviteiten in jouw buurt

Beste ,

We bezorgen jou graag een overzicht van de activiteiten in november die in jouw buurt plaatsvinden. We rekenen op je gewaardeerde medewerking om deze activiteiten bekend te maken bij families en andere naastbetrokkenen.

Familie-ontmoetingsmoment in Kruibeke
In gesprek met andere familieleden van personen met een psychische kwetsbaarheid, kom je tot inzichten. Je bent welkom voor een momentje voor jezelf.

infomoment
15/11 Kunst op doktersvoorschrift - Sint-Niklaas

We zoomen in op hoe psychosegevoeligheid & kunst hand in hand kunnen gaan en dit door middel van een expositie in het gebouw waar BOTS zich bevindt.

Meer info
16/11 Theatervoorstelling ‘Het komt voor in de beste families’ - Waasmunster

Zanger en acteur Mathias Vergels en zijn ‘compagnon de route’ Manu Huylebroeck brengen muziek en verhalen uit hun eigen leven én uit het boek ‘Het komt voor in de beste families’ van Similes.

Meer info
23/11 Lotgenotencontact over borderline - Drongen

Neem deel aan de bijeenkomst in Drongen voor naastbetrokkenen van personen met een borderlineproblematiek. Er is plaats voor gesprek, ervaringen delen, elkaar aanhoren en wederzijds begrip.

Meer info
film
26/11 Filmvoorstelling 'Manchester by the Sea' - Gent

De film vertelt het verhaal over Lee Chandler, een klusjesman uit Boston die een strijd voert met zijn verleden, angsten en depressieve gevoelens.

Meer info

27/11 Familie Impactsessie: De meerwaarde van familie bij crisis
Laat je inspireren door een praktijkvoorbeeld en denk mee na over de noden en meerwaarde van familie en andere naasten wanneer iemand met een psychische kwetsbaarheid een crisis doormaakt. De bijeenkomst vindt plaats in Dendermonde.

Meer info

016 244 201 | info@similes.be | www.similes.be
Similes vzw, Groeneweg 151, 3001 Heverlee | 0413.066.283 | RPR Leuven

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid