aanbod Oost-Vlaanderen

Similesactiviteiten in jouw buurt

Beste ,

We bezorgen jou graag een overzicht van de activiteiten in oktober die in jouw buurt plaatsvinden. We rekenen op je gewaardeerde medewerking om deze activiteiten bekend te maken bij families en andere naastbetrokkenen.

7/10 Getuigenis 'Wordt het ooit weer licht' - Drongen
Een pakkende getuigenis gebracht door An Peeters, ze neemt je mee dwars door haar depressie. Ze biedt herkenning voor zij die op dit moment in hun leven met depressie (van een naaste) geconfronteerd worden en hoopt bij anderen de kennis over depressie te vergroten. Prof. Dr. Ernst Koster zal de signalen van ‘Hoe een depressie herkennen’ meegeven aangevuld met tips en tricks hoe je op stap gaat naar herstel.
Meer info

12/10 Workshop boekhouding voor bewindvoerders - Drongen

Similes stelt een sjabloon beschikbaar voor haar bewindvoerders om de boekhouding van een dossier bewindvoering bij te houden. Wil jij leren hoe het boekhoudprogramma werkt? Kom dan zeker naar deze workshop!

Meer info

20/10 Gespreksreeks voor naastbetrokkenen over borderline - Drongen
Borderline is een ernstige aandoening die vaak een groot lijden met zich mee brengt. Als naaste is het moeilijk een evenwicht te vinden tussen betrokkenheid en loslaten. Neem deel aan de 3-delige reeks, er is plaats voor gesprek, ervaringen delen, elkaar aanhoren en wederzijds begrip.
Meer info

016 244 201 | info@similes.be | www.similes.be
Similes vzw, Groeneweg 151, 3001 Heverlee | 0413.066.283 | RPR Leuven

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid