aanbod Oost-Vlaanderen

Similesactiviteiten in jouw buurt

Beste ,

We bezorgen jou graag een overzicht van de activiteiten in november die in jouw buurt plaatsvinden. We rekenen op je gewaardeerde medewerking om deze activiteiten bekend te maken bij families en andere naastbetrokkenen.

Vorming 'Verbindend communiceren'
Leer gedurende twee avonden verbindend communiceren. Dat is bevorderlijk voor je relatie met je psychisch kwetsbare familielid en voor onderlinge verhoudingen binnen je gezin. Ook contacten met hulpverlening en met je ruimere omgeving kan je beter de baas na het volgen van deze vorming.

De vorming vindt plaats op 17 november en 8 december in Velzeke.
Meer info

17/11 Lotgenotencontact over borderline

Borderline, de aandoening confronteert en daagt uit. We bieden je in Drongen de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar lotgenoten te luisteren.

Meer info
20/11 Filmvoorstelling 'Crazywise'

Neem deel aan een culturele verwennamiddag voor leden van Similes. We tonen een documentaire over hoe mensen omgaan met hun psychische kwetsbaarheid binnen verschillende culturen.

Meer info
22/11 auteurslezing 'Liever zot dan zombie' in Drongen

Bij deze voorstelling brengt Andy zijn boek en gitaar mee, vertelt eerlijk en puur over de psychoses die hij ervaren heeft waardoor het een rauw, maar prachtig, openhartig én verrassend hoopvol verhaal geworden is.

Meer info

26/11 Infomoment 'De (nieuwe) interneringswet' - Gent
Sinds 1 oktober 2016 is een nieuwe interneringswet van kracht. Tijdens dit infomoment krijg je uitleg over de krachtlijnen van de nieuwe wet, wat er veranderd is tegenover de vroegere wet, de rol van de Kamer voor de Bescherming van de Maatschappij (KBM) en de rol van een justitieassistent.
Meer info

016 244 201 | info@similes.be | www.similes.be
Similes vzw, Groeneweg 151, 3001 Heverlee | 0413.066.283 | RPR Leuven

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid