aanbod Oost-Vlaanderen

similesactiviteiten in jouw buurt

Beste ,

We bezorgen jou graag een overzicht van de activiteiten in december die in jouw buurt plaatsvinden. We rekenen op je gewaardeerde medewerking om deze activiteiten bekend te maken bij families en andere naastbetrokkenen.

1/12 - Feestviering 40 jaar Similes regio Gent
Similes regio Gent viert haar 40-jarig bestaan. We nodigen je uit om samen met ons dit heuglijke moment te vieren tijdens een gezellige namiddag en avond op vrijdag 1 december van 15u30 tot 20u00. Geniet van de theatervoorstelling 'Kwetsbaarheid Samen Omarmd'. Na afloop van de voorstelling kan je samen met andere lotgenoten en de vrijwilligers van Similes regio Gent napraten tijdens een feestelijke receptie.

Meer info

2/12 Fototentoonstelling 'Internering anders belicht'

Fotograaf Lieven Nollet toont een eigen selectie uit zijn reeksen 'Geen schuld, wel straf’ en ‘Sterke verhalen, internering anders belicht’.

Meer info

Familie-ontmoetingsmoment in Kruibeke
In gesprek met andere familieleden van personen met een psychische kwetsbaarheid, kom je tot inzichten. Je bent welkom voor een momentje voor jezelf.

infomoment
5/12 De meerwaarde van familie bij crisis van een jongere

Laat je tijdens de Familie Impactsessie in Gent inspireren door enkele praktijkvoorbeelden en denk mee na over de noden en meerwaarde van familie en andere naasten wanneer een kind of jongere een crisis doormaakt.

Meer info
14/12 Lotgenotencontact over borderline - Drongen

Neem deel aan de bijeenkomst in Drongen voor naastbetrokkenen van personen met een borderlineproblematiek. Er is plaats voor gesprek, ervaringen delen, elkaar aanhoren en wederzijds begrip.

Meer info
16/12 Een moment voor jezelf - Eeklo

Als mantelzorger heb je niet alleen de mentale zorg, ook veel praktische vragen en problemen komen op je af. Dit lotgenotencontact is er speciaal voor jou.

Meer info
016 244 201 | info@similes.be | www.similes.be
Similes vzw, Groeneweg 151, 3001 Heverlee | 0413.066.283 | RPR Leuven

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid