We hebben goed nieuws! Similes neemt deel aan de Warmste Week 2020.
warmste week 2020

Neem een videoboodschap op voor mantelzorgers

We hebben goed nieuws! Similes neemt deel aan de Warmste Week 2020.
Ons doel? Het stigma rond geestelijke gezondheid doorbreken in Vlaanderen en de familieleden van mensen met een psychische kwetsbaarheid onze liefde, steun en appreciatie tonen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Jij kent de problematiek

Als organisatie in de geestelijke gezondheidszorg of maatschappelijke zorg zie jij als geen ander hoe de vork in de steel zit. Je bent bekend met psychische kwetsbaarheid en voelt de nood aan ondersteuning. Je weet welke complexe gevoelens gepaard gaan met het zorgdragen voor iemand. Kortom, je begrijpt waarom we actie ondernemen. Misschien draag je daarom mantelzorgers graag een warm hart toe?

Hoe je kan helpen

Stuur ons een persoonlijke videoboodschap (max. 30 seconden) waarin jouw organisatie mantelzorgers warme woorden toewenst. Vermeld er zeker bij wie jullie zijn, dat zorgt voor meer zichtbaarheid. Nood aan inspiratie? Volg ons dan op Facebook of Instagram. We geven er vanaf volgende week concrete tips!

Vervolgens selecteren wij fragmentjes uit de video en maken we een hoopgevende videocompilatie van al het ingezonden beeldmateriaal.

Een kleine boodschap maakt een grote impact. Laten we daarom samen dit moeilijke jaar in schoonheid afsluiten.

Samen bereiken we grootse dingen

Je kan een video insturen van 30 november tot en met 11 december. Nadat je een VRT-profiel hebt aangemaakt, kan je reageren op onze oproep via de site van de Warmste Week. Vervolgens contacteren wij jou via mail met de details van de actie. 

Help jij ons een impact te maken?

PS: Deel het nieuws onder leden en vrijwilligers. Hoe meer we de boodschap verspreiden, hoe meer kans dat we het taboe ├ęcht doorbreken. En dat is wat we allemaal willen, toch?

016 244 201
info@similes.be | similes.be

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid