VOLGENDE WEEK in Oost-Vlaanderen

Similesactiviteiten in de kijker

Beste ,

We bezorgen jou graag een overzicht van enkele activiteiten die volgende week in jouw buurt plaatsvinden. We rekenen op je gewaardeerde medewerking om deze activiteiten bekend te maken bij families en andere naastbetrokkenen.

16/03 Filmvoorstelling ‘Les Intranquilles’

Joachim Lafosse, die de afgelopen twintig jaar zijn handelsmerk maakte van aangrijpende familiedrama’s, kon voor deze film putten uit zijn kindertijd en zijn ervaringen met bipolariteit. ‘Les Intranquilles’ is een indringend familieportret: gevoelig, levenswijs, hard maar mededogend en met de grootst mogelijke overgave geacteerd.

Meer info

Familie en hulpverlening: Partners in zorg

14/03 Familie en hulpverlening: partners in zorg

In deze sessie gaan we na welke opdracht is weggelegd voor de hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg en hoe familie het best haar noden kenbaar maakt. We overlopen wat dat concreet betekent voor zowel familie als hulpverlener en wat je wel en niet mag verwachten.

Meer info
18/03 Familie en hulpverlening: Partners in zorg

Deze sessie geeft duidelijkheid over de aspecten en de wetgeving die een belangrijke rol spelen voor zowel hulpverleners als familieleden van iemand met een psychische kwetsbaarheid (o.a. privacy en beroepsgeheim).

Meer info

NEEM OOK EEN KIJKJE NAAR ONS ONLINE AANBOD

016 244 201 | info@similes.be | www.similes.be
Similes vzw, Groeneweg 151, 3001 Heverlee | 0413.066.283 | RPR Leuven

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid