Over Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over psychose

Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over psychose

Wanneer psychische klachten leiden tot de diagnose psychosegevoeligheid, stel je je als familielid heel wat vragen. Wat kan je doen als familielid? Hoe vind je de weg in het hulpverleningslandschap? Hoe kan je het gesprek aangaan met je kwetsbare familielid en met zorgverstrekkers?

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor naasten van personen met een psychosegevoeligheid. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. 

Begeleiding
Miejeanne Janssens & Johnny Daeninck, vrijwillig medewerkers Similes

Locatie
Online, via Zoom

Meer info
Louise Wolfs
tel 016 244 204
louise.wolfs@similes.be

Help ons om online lotgenotencontact verder mogelijk te maken. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Dit is een bijeenkomst speciaal voor familie en andere naastbetrokkenen van personen met een psychosegevoeligheid. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten die deelnemen in functie van hun opleiding of mensen met een andere betrokkenheid toe.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten