Over Familie Impact West-Vlaanderen

Familie Impact West-Vlaanderen

Je bent familie of naaste van een persoon met een psychische kwetsbaarheid en wil je stem laten horen in de aanpak van geestelijke gezondheid door organisaties en overheden. Maar je weet niet hoe? Of je laat al van je horen aan overlegtafels, in werkgroepen, bij adviesraden... maar zoekt uitwisseling met andere familie en naasten?

Similes nodigt je samen met de andere leden van het Familieplatform uit voor ‘Familie Impact!’. We brengen familie en naasten bijeen die mee willen nadenken over een familiebetrokken geestelijk gezondheidsbeleid. Drie keer per jaar komen we in jouw provincie samen. We laten ons inspireren door een spreker of good practice, wisselen ervaringen uit, delen onze bezorgdheden en werken zo samen aan een sterk familiebeleid in de GGZ.

Op deze bijeenkomst laten we ons inspireren door netwerkcoördinator Lieven Lust van Netwerk GGZ regio Noord-West-Vlaanderen die de werking van een GGZ netwerk zal toelichten. Daarna brainstormen we samen over een goede samenwerking tussen familie, patiënt en hulpverlener. Het resultaat is een lijst met aanbevelingen.

De activiteit is gratis maar inschrijven is verplicht.

We houden rekening met de geldende veiligheidsmaatregelen.

Gastspreker
Lieven lust, netwerkcoördinator Netwerk GGZ regio Noord-West-Vlaanderen

Begeleiding
Griet Frère, Similesmedewerker

Meer info
Griet Frère
griet.frere@similes.be

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Programma van Familie Impact West-Vlaanderen

Op zaterdag 12 maart:
13:45 - 14:00 Onthaal
14:00 - 14:10 Verwelkoming
14:10 - 15:00 Voordracht spreker
15:00 - 15:30 Koffiepauze
15:30 - 16:30 Brainstorm
16:30 - 17:00 Rondvraag

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Niet-lid Gratis

Deel met anderen

Sluiten